Magic Flame kaarsen

Christmas Joy biedt een groot scala aan prachtige magic flame candles in allerlei mooie en trendy kleuren. Deze kaarsen zijn niet alleen erg mooi, maar ook veilig voor kinderen en huisdieren. Tevens kunnen de kaarsen preventief werken bij inbraken en zijn ze brandveilig. Ze brengen warmte, licht en een beetje magie in je leven met de Magic Flame Candle!

De Magic Flame Candle lijkt aan de buitenkant op een gewone kaars, maar binnenin zit een vernuftig ledlicht dat dezelfde betoverende vlam laat zien als een waskaars. De handige aan-/uitschakelaar en Timerfunctie gebruikt u om de kaars te laten branden op het door u gewenste moment. Met deze functie kan de TIMER geactiveerd worden zodat de kaars 6 uren achtereen blijft branden en vervolgens automatisch uitgaat. Na 18 uren zal de kaars weer vanzelf aan gaan. De kaarsen hebben een minimale brandduur van 120 uur op 1 set van 3 AAA batterijen (niet inclusief). Dàt noemen wij nou ‘Magic’!

Dankzij deze exclusieve techniek geniet u van veilig en sfeervol kaarslicht. It’s magic! U kunt deze kaarsen in diverse formaten en veel trendy kleuren 365 dagen per jaar bij ons bestellen.